Camping Råd For Nybegynnere Og Avanserte Bobiler

Camping er et tidsfordriv som kan være morsomt og lærerikt for hele familien. For å få mest mulig ut av din tid med naturen, må du ta deg tid til å lære så mye om camping som mulig. Les tipsene som følger, og du vil være i stand til å planlegge et eventyr du aldri vil glemme.

Camping kan være ekstremt morsomt eller ekstremt farlig avhengig av hvor forberedt du er. Pass på at du alltid går camping bare etter å ha forberedt deg selv fullt. Hvis du besøker et nytt sted, sørg for å forske sitt dyreliv, klima og geografi.

Slå opp dagligvarebutikker i nærheten av campingplassen din. Sørg for at du vet hvordan du kommer til dem. Spesielt, hvis turen strekker seg over mer enn tre eller fire dager, kommer maten du tar med deg sannsynligvis ikke til å vare lengden på turen. Ikke bare, det, men familien din kommer til å bli lei av å spise de samme tingene dag etter dag. Variety er nøkkelen.

For å unngå blemmer og sprukne føtter på campingturen, ta med en bar med såpe sammen! Før noen lengre tur, gni såpen inn i helbreder av sokkene dine, og dette vil minimere friksjon, og dermed redusere sårhet. Oppbevar såpe i lommen for en rask dose når føttene begynner å føle beat-up eller blemmer.

Når du går camping, sørg for å ha noen aktiviteter i tankene annet enn bare… «camping». Camping opplevelsen er beriket med fotturer, svømming, utforsking og sånt. Sørg for å engasjere seg i noen av disse andre aktiviteter, slik at du har den fulle camping opplevelsen du noen gang har hatt.

Rydd opp grundig når du forlater en leir. Prøv å ikke etterlate spor av deg på campingplassen du bodde i. Dette er viktig, ikke bare når det gjelder å være hensynsfull overfor andre mennesker. Det er dyr og insekter som fortsetter å leve i skogen etter at du har igjen, så tenk på dem også.

Sørg for at du observerer campingplassen regler og forskrifter. En av de største bekymringene er søppel og også feige innenfor en leirplass. Folk tror ofte at folk ikke kan høre dem, men støy reiser langt i en campingplass. Det er ekstremt vanskelig å ha noe privatliv, spesielt når folk skal observere stille timer.

Hvis du er ny på camping og du går uten en mer praktisert venn, bør du vurdere å bo i en campingplass i stedet for camping i ørkenen. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping mens du fortsatt har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Hvis du er camping med andre, sørg for at det er noe tilgjengelig for å holde alle underholdt. Det er ikke noe verre enn en lei leirkamerat, da de hele tiden vil plage deg for aktiviteter. Snakk med familie og venner på forhånd og sørg for at de vet hvordan de skal underholde seg selv for turen.

Ingenting har potensial for å skape livsminner som camping. Å inkludere venner og familie på din neste utflukt kan være en enorm opplevelse så lenge du har en god forståelse av camping grunnleggende. Ved å ta begrepene i ovennevnte artikkel til hjertet, vil du være forberedt på å oppleve utendørs som en ekspert.