En av de tingene som holder mange potensielle bobiler tilbake fra sin fremtidige erfaring i naturen, er ideen om hva du skal ta camping. Å vite hva du skal ta med på en campingtur er viktig, da det lar deg være forberedt uten å ta med for mange elementer. Fortsett å lese for råd om hva du skal ta med på en campingtur.

Ta alltid mer vann enn du tror du vil bruke når du går på en camping tur. Mange ganger, folk glemmer hvor mye vann er nødvendig. Den brukes til drikking, oppvasken og hender, matlaging og til og med pusse tennene. Vann er ikke noe du ønsker å være uten.

Om natten lager du «bjørneposer». Bind et tau rundt posene med maten og søppelet ditt. Deretter finner du et tre og evel poser over en gren, heve til de er minst syv eller åtte fot fra bakken. Bind tauet rundt treet slik at det er sikkert. På denne måten vil bjørner og andre dyr ikke kunne komme inn i mat og søppel i løpet av natten.

Camping kan være ekstremt morsomt eller ekstremt farlig avhengig av hvor forberedt du er. Pass på at du alltid går camping bare etter å ha forberedt deg selv fullt. Hvis du besøker et nytt sted, sørg for å forske sitt dyreliv, klima og geografi.

Uansett om du skal camping alene, eller med en stor gruppe, må du alltid ta med et nødsett. Dette settet vil endres avhengig av når og hvor du er camping, men bør alltid inkludere det grunnleggende. Du bør ta med ting som en fakkel og antivenom også, du vet aldri hva som kan skje.

Ta med deg en eske med viktige forsyninger når du går på campingtur. Inkluder ting som pinnekamper, lommelykt, matlagingsverktøy og håndrenser. Forbered deg på forhånd. Tenk på alle de tingene du trenger dager før du drar på turen, spesielt hvis du vil være langt fra en hvilken som helst butikk.

Sørg for å ta med duct tape på camping tur for å fikse nesten ethvert problem. Det er flott for patching teltet, reparere skoene dine, fikse insekt netting og diverse andre oppgaver.

Kontroller at du har en passende vannkilde. Selv om du ta med vann med deg, planlegger å trenge mer vann og vet hvor du vil være i stand til å få mer. Det er en god idé å vite hvor din vannkilde vil være før du går camping i det hele tatt, men sikkert rett etter at du kommer.

Hvis du er ny på camping og du går uten en mer praktisert venn, bør du vurdere å bo i en campingplass i stedet for camping i ørkenen. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping mens du fortsatt har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Det bør være en lek å planlegge din neste campingopplevelse nå som du vet hva du skal ta med. Ikke lenger trenger du å bli belastet med beslutningen om hvilke elementer du skal ta med på campingturen. Bare husk innholdet i denne artikkelen, og du kan begynne å pakke for din neste campingtur.